Редактор: e-mail: Кадър БНТ, архивАко ваксинираме 20 000 души на ден, това

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТ, архивАко ваксинираме 20 000 души на ден, това
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов: Изборите да се проведат малко по-късно, тъй като вирусът ще влезе в затишие

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия, списък

Ако имунизираме 20 000 души дневно, това ще е предизвикателство за здравната система, оттова споделят, че ще се оправят, само че би трябвало да се знае, че такова нещо не се е случвало до нашата страна. Така доцент Андрей Чорбанов отговори на въпрос на Лора Инджова в „ Здравей, България “ по Нова Тв дали може да достигнем до 2 милиона ваксинирани през лятото, в случай че дневно имунизираме по 20 000 дневно.

Аз персонално, в случай че би трябвало да съветвам за дата на изборите, считам, че малко по-късно, ще бъде по-добре да се проведат, защото не преставам да настоявам, че вирусът ще влезе в мъртвило през идващите месеци, добави доцент Чорбанов.

Ще се имунизирам, само че не с тази ваксина, и изрично считам, че ваксинираните хора не би трябвало да се защищават от маски и каквото и да е. Това е смисълът на имунизацията, те да живеят безвредно, сподели още доцент Андрей Чорбанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР